14. Tek po ulicah Tržiča (ODPOVEDANO!); 3. oktober 2020, Tržič Reviewed by Momizat on . ZARADI RAZMER V ZVEZI S KORONAVIRUSOM JE 14. TEK PO ULICAH TRŽIČA ODPOVEDAN!Slikovita trasa teka je speljana po starem mestnem jedru, mimo cerkvice, rojstne hiš ZARADI RAZMER V ZVEZI S KORONAVIRUSOM JE 14. TEK PO ULICAH TRŽIČA ODPOVEDAN!Slikovita trasa teka je speljana po starem mestnem jedru, mimo cerkvice, rojstne hiš Rating: 0

14. Tek po ulicah Tržiča (ODPOVEDANO!); 3. oktober 2020, Tržič

ZARADI RAZMER V ZVEZI S KORONAVIRUSOM JE 14. TEK PO ULICAH TRŽIČA ODPOVEDAN!

Slikovita trasa teka je speljana po starem mestnem jedru, mimo cerkvice, rojstne hiše pesnika Kurnika, pa dvorane tržiških olimpijcev … Organizator je Športna zveza Tržič. Skupaj z Vrtcem Tržič, Krajevno skupnostjo Tržič in Mestno kavarno Brodar bodo poleg teka izpeljali tudi tržni dan, ki je že stalnica tega teka.

Prireditev je namenjena vsem generacijam tekačev. Začela se bo s tekom družin s predšolskimi otroki, nadaljevala s teki osnovnošolskih otrok in vrhunec dosegla z glavnima tekoma na 10 in 5 km.

Časovnica prireditve:

~Družine s predšolskimi otroki na 400 m ob 10.15 uri
~Tek za osnovnošolce ob 10.30 uri
~Tek po ulicah Tržiča ob 11.30 uri

Prijave na dogodek so odprte. Prijavnina za odrasle na 10 in 5 km je v predprijavi 10 €, na dan tekmovanja 12 €.

Prijavnine za osnovnošolsko mladino ni. Za družinsko tekmovanje prijavnino plačajo le tekači starši. Zanje je plačilo veljavno tudi za tek na 5 in 10 km.

Tekmovalci tekmujejo v različnih starostnih kategorijah. Za točkovanje serije Gorenjska, moj planet 2020 štejeta teka odraslih na 10 in 5 km. Točkovanje bo izvedeno po kategorijah serije Gorenjska, moj planet, ki se ujemajo s kategorijami Teka po ulicah Tržiča. Za udeležbo na seriji Gorenjska, moj planet 2020 štejejo tudi teki osnovnošolske mladine.

 

Scroll to top