Blejski polmaraton predvidoma spet v letu 2017


Spoštovani udeleženci Malega blejskega maratona!   Z dosedanjimi šestimi izvedbami Mali blejski maraton predstavlja enega vidnejših kamenčkov v mozaiku slovenskega rekreativnega teka. Tek v okolju […]

MBM 2015
MBM 2015

Spoštovani udeleženci Malega blejskega maratona!

 

Z dosedanjimi šestimi izvedbami Mali blejski maraton predstavlja enega vidnejših kamenčkov v mozaiku slovenskega rekreativnega teka. Tek v okolju najbolj prepoznavnega slovenskega turističnega bisera je lep izziv za vsakega tekača.

 

Po drugi strani primerna organizacija takšnega dogodka v okolju kot je Bled, predstavlja tudi velik organizacijski in finančni zalogaj. Z namenom, da za te stvari kar najbolje poskrbimo, smo se odločili, da prireditev letos izpustimo in jo spet organiziramo v letu 2017.

 

V sezoni 2016 pa vas vabimo, da se nam pridružite na ostalih tekih serije Gorenjska, moj planet, v katero je bil v lanski sezoni vključen tudi Mali blejski maraton. Gre za teke, ki so organizirani v sedmih gorenjskih mestih in turističnih središčih, na njih pa boste imeli med tekom priložnost spoznati različne kotičke naše lepe pokrajine. Nekateri od vas se boste razveselili tudi nagrad naših sponzorjev, povezanih s turistično ponudbo Gorenjske.

 

Pridružite se nam na Facebooku!

 

Organizacijski ekipi Malega blejskega maratona in serije Gorenjska, moj planet

[divide]

Bled half marathon expected again in 2017

 

Dear participants of the Bled half marathon!

 

With the past six editions the Bled half marathon represents one of the most important pieces in the mosaic of the Slovenian recreation run. Running in the environment of the most recognizable Slovenian tourist pearl is a nice challenge for every runner.

 

On the other hand, appropriate organization of such an event in a demanding environment represents a large organizational and financial task. In order to take care for these aspects as good as possible, we have decided to skip the 2016 event and to organize it again in 2017.

 

In the season 2016 we invite you to join us at other events of the series Gorenjska, my planet, where in the past year also the Bled half marathon has participated. The Gorenjska, moj planet events are organized in seven towns and tourist centers of the Gorenjska region. They offer you a great opportunity to discover hidden corners of our beautiful land. Some of you will have an opportunity to enjoy the awards of our sponsors, coming from the tourist offering of our region.

 

Join us on Facebook!

Bled half marathon and Gorenjska, moj planet organizing teams