Politika zasebnosti


Timing Poljane, d. o. o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Zato smo pri nudenju svojih storitev preko spletne strani zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation).

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih Timing Poljane, d. o. o. zbira od vas, ko se naročite na prejemanje vsebin kot so e-novice, vabila na dogodke, publikacije in ostali produkti Timinga Poljane,

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

Timing Poljane, d. o. o.
Hotovlja 90, 4223 Poljane nad Škofjo Loko
Telefon: 040/292-075
e-mail: info@timingpoljane.si

Osebni podatki in namen njihove obdelave

V kolikor želite prejemati vsebine serije Gorenjska, moj planet (e-novice, vabila na dogodke, publikacije in ostale produkte v okviru serije), morate izpolniti obrazec/naročilnico/prijavo/registracijo na spletni strani Gorenjska, moj planet. Z izpolnitvijo tega obrazca/naročilnice/prijave/registracije in potrditvijo posredujete Timingu Poljane naslednje kontaktne podatke:

  • Ime
  • Priimek
  • Telefon
  • e-poštni naslov

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji obrazca/naročilnice/prijave/registracije potrebujemo za obdelavo vašega naročila in za komunikacijo z vami glede konkretnih e-novic, dogodkov, publikacij in ostalih produktov Timinga Poljane, na katere ste se naročili.

Timing Poljane spoštuje vašo zasebnost in je zavezan, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu Gorenjske, moj planet določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na spletni portal, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Timing Poljane, d. o. o. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Čas hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo časovno neomejeno oziroma do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Če bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Veljavnost

Timing Poljane, d. o. o. si pridržuje pravico, da politiko varovanja osebnih podatkov po potrebi prilagodi dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Ta politika zasebnosti je bila posodobljena 12. februarja 2024.

Timing Poljane, d. o. o.

Poljane nad Škofjo Loko, 12. 2. 2024