Lanska zmagovalca Trzina najboljša tudi letos


Za nami je še ena uspešna ponovitev Teka Petra Levca Skirca v Trzinu, za katero so tudi tokrat poskrbeli organizatorji iz Športnega društva Trzin. Letošnji […]

Za nami je še ena uspešna ponovitev Teka Petra Levca Skirca v Trzinu, za katero so tudi tokrat poskrbeli organizatorji iz Športnega društva Trzin. Letošnji trzinski tek je bil še eden od tekov, ki so ob vztrajanju v koronskih razmerah bili prestavljeni s pomladanskega na jesenski termin, zato je tokratna ponovitev, ki je bila spet mogoča v običajnem terminu, sledila že dobrega pol leta po predhodni.

Kot se je nakazovalo že pred prireditvijo, se število udeležencev spet vrača proti tistemu izpred epidemije. Letos se je prireditve skupaj udeležilo 224 tekmovalcev, od teh 163 na daljših progah, kar je na nivoju iz let 2017 in 2018, ter skoraj dvakrat toliko kot lani.

Tako kot jeseni sta bila tudi tokrat najhitrejša Tadej Osvald (ŠTD Lončar) in Ksenija Grm (KinVital). Na petkilometrski progi sta zmagala Robert Kotnik (ŠD Trzin / Olivia Trzin) in Maruša Cijan Brkič. Na teku s kužki sta prav tako na vrhu bila lanska zmagovalca, Tilen Strmšek (Canifit Team / Olivia Trzin) in Nuša Schumet (Skvvp). Celotne rezultate, za katere skrbi Timing Poljane, najdete v spletni aplikaciji na naslovu www.timing.si.

Fotografije objavljamo na FB strani, objavljene pa bodo tudi na spletni strani serije Gorenjska, moj planet.

Po dveh tekmah so na voljo tudi prvi rezultati pokalnega točkovanja. V absolutni razsvrstitvi sta v vodstvu Sindi Trpin (Gorenjska naveza) in lanska zmagovalka Marijana Štrukelj. Več na strani z rezultati.

Prijavite se lahko že na 33. Mošenjski tek, ki bo organiziran 11. junija v Mošnjah pri Radovljici!