Miklavžev tek, 3. december, Snovik


In že se ogrevamo tudi za zadnji tek serije Gorenjska, moj planet 2017. Tradicionalno bomo serijo zaključili v Snoviku na Miklavževem teku, ki bo letos […]

In že se ogrevamo tudi za zadnji tek serije Gorenjska, moj planet 2017. Tradicionalno bomo serijo zaključili v Snoviku na Miklavževem teku, ki bo letos organiziran 3. decembra. Število udeležencev je omejeno na 500 tekačev, prijavo pa se hitro polnijo, zato pohitite.

Vsi udeleženci teka, ki se bodo prijavili in poravnali startnino do 25. novembra prejmejo: tekaško majico + bidon + startno številko z izpisanim imenom in priimkom + darila sponzorjev. Vsi udeleženci teka, ki se bodo prijavili in poravnali startnino do 11. novembra prejmejo vstopnico za celodnevno kopanje v Termah Snovik. Žrebanje sponzorskih nagrad, bomo tudi letos izpeljali že pred tekom. Za nagrade se bo potegoval, kdor se bo dovolj zgodaj prijavil in plačal prijavnino. Na startnem prostoru pred Termami Snovik bo letos organizirano skupinsko ogrevanje – Telovadnica Janja bo poskrbela, da bomo pred startom dobro ogreti. Tudi letos bomo izpeljali tekmovanje ekip. Ekipo sestavljata 2 ženski + 2 moška na daljši progi. Vsi sodelujoči v ekipi se najprej prijavijo kot posamezniki, kot ekipa pa se prijavijo na prijavnici za ekipe. Tudi na najmlajše nismo pozabili – Tek Palčka Snovička za predšolske otroke. Za ta tek se ni potrebno predhodno prijaviti, pravico nastopa na njem imajo vsi otroci rojeni leta 2012 in mlajši.

Vse informacije o teku in o dogajanju pred njim najdete na spletni strani Miklavževega teka. Za morebitna dodatna vprašanja nam pišite na miklavzev.tek@sd-smartno.si.