Pretecimo Tržič z Romanom Kejžarjem


      V nedeljo, 29. marca 2015, se vidimo v Tržiču na tekaškem dnevu, ki ga bo vodil najboljši slovenski maratonec vseh časov, Roman […]

 5X5A6469

 
 
V nedeljo, 29. marca 2015, se vidimo v Tržiču na tekaškem dnevu, ki ga bo vodil najboljši slovenski maratonec vseh časov, Roman Kejžar. Seveda se vam ni treba bati, da vas bo Roman v rekordnem tempu gnal na razdalji 42 km. Šlo bo za sproščeno tekaško druženje (pribl. 2 uri, pretečemo pribl. 10 km), med katerim boste marsikaj izvedeli tudi o Tržiču in njegovih znamenitostih. Stavimo namreč, da niti Tržičani ne poznate vseh vogalov svojega mesta in njegove okolice, za vse ostale pa bo to še posebej lepa priložnost za spoznavanje tega gorenjskega mesta. Roman vam bo predstavil tudi nekaj teorije o teku, zagotovo pa vam bo znal povedati tudi kakšno zanimivo zgodbo iz svoje tekaške kariere.

 

 

 

Posebej so vabljene družine z majhnimi otroki, saj bo tako na tekaškem dnevu kot na samem teku, ki sledi dva tedna pozneje, posebej poskrbljeno za otroke.

 

 
Dobimo se ob 10.00 pred tržiško stolpnico v središču mesta, nato pa bomo skupaj krenili po poteh po Tržiču in njegovi okolici.

 

 

 

Seveda pa bo vse to predvsem priprava na veliki dogodek, Tek po ulicah Tržiča (11.4.2015), na katerem letos ne sme manjkati nihče od navdušenih rekreativcev.