Tek Petra Levca uspešno pretečen, pred nami že Tek pod svobodnim soncem


Kaj je lepšega kot videti zadovoljne udeležence, zadovoljne organizatorje, zadovoljnega župana … in tokrat še zadovoljne kužke. Takšen je bil namreč vtis po letošnjem Teku […]

Kaj je lepšega kot videti zadovoljne udeležence, zadovoljne organizatorje, zadovoljnega župana … in tokrat še zadovoljne kužke. Takšen je bil namreč vtis po letošnjem Teku Petra Levca SKIRCA v Trzinu, ki je za povrhu potekal v idealnih razmerah.

Pasji lajež na štartu se je tokrat okrepil še za 10 dodatnih pasjih grl, velika je bila tudi udeležba dvonožnih tekačev.

Na teku na 10 km je tokrat pri moških slavil Gašper Bregar (INOV-8 Slovenija KGT Papež), pri ženskah pa Katja Kosmatin (AK Domžale).  Na 5 km sta bila najboljša Žan Žepič (Pointer rescue team Slovenija) in Tadeja Knez. Žan Žepič je bil najhitrejši tudi v teku s kužki, vse ostale ženske s kužki pa je ugnala Nuša Schumet (SKVVP). 

 

Počasi se začenja ogrevati tudi boj za skupnega zmagovalca serije Gorenjska, moj planet 2017. Pri moških je z 49 točkami povedel Urban Žitnik, pri ženskah pa sta s 40 točkami v vodstvu zmagovalki prvih dveh tekov Patricija Plazar in Katja Kosmatin.

 

Fotografije (Boštjan Snoj):

Odrasli -> https://www.facebook.com/pg/gorenjskamojplanet/photos/?tab=album&album_id=1246329398799680

Tek s kužki -> https://www.facebook.com/pg/gorenjskamojplanet/photos/?tab=album&album_id=1246904812075472

 

Rezultati

http://timing.si/slv/dogodek/316