Zaključek tekaške serije GMP 2017


Približuje se zaključek letošnje sezone serije Gorenjska, moj planet, ki ga bomo tudi letos izvedli na Miklavževem teku v Snoviku (3. december 2017). Pretekli bomo […]

Približuje se zaključek letošnje sezone serije Gorenjska, moj planet, ki ga bomo tudi letos izvedli na Miklavževem teku v Snoviku (3. december 2017). Pretekli bomo osem tekov, od Tržiča, preko Trzina, Žirovnice, Visokega, Radovljice, Kranjske Gore, Kamnika, do Snovika.


logo_gmp_mali

 

 


Vsi tekmovalci z izpolnjenim pogojem vsaj štirih udeležb boste na prireditvi prejeli priznanja za sodelovanje in praktične nagrade. Nagrade letos prispevajo Terme Snovik, RTC žičnice Kranjska Gora, Turistično društvo Kranjska Gora in Pizzeria špageterija Olivia iz Trzina. Med vsemi prisotnimi z izpolnjenim pogojem vsaj štirih udeležb bomo izžrebali tudi praktične nagrade, ki jih prispevajo sponzorji serije in organizatorji posameznih prireditev.

 


Sponzorji serije Gorenjska, moj planet 2017:

 


sponzor_olivia sponzor_snovik

 


sponzor_rtc_kr_gora sponzor_td_kr_gora

 

 


Letos smo uvedli tudi točkovanje v absolutni razvrstitvi. Najboljšim trem v moški in ženski konkurenci bomo podelili pokale in praktične nagrade.


Na povezavi Rezultati 2017 si lahko ogledate evidenco udeležb in točkovanje za letošnjo sezono. Zabeleženi ste vsi, ki ste uspešno pretekli posamezne teke. Ker se še posebej v otroških kategorijah pravila na posameznih tekih razlikujejo, se vam opravičujemo, ker imamo pri otrocih z beleženjem udeležbe nekaj težav. V objavljeni evidenci so navedeni samo otroci od letnika 2011 naprej, ki so se udeležili vsaj dveh tekov, se pa na enem teku udeležba ni beležila, na enem pa zabeležene kategorije niso zajele vseh otrok do omenjenega letnika. V primeru, da v zvezi s tem najdete kakršnokoli napako, nam prosimo to sporočite na naslov info@gorenjska-mojplanet.si.


Prav tako nam na naslov info@gorenjska-mojplanet.si sporočite svoje kontaktne podatke, če se zaključne prireditve ne boste udeležili, bi pa želeli prejeti nagrade za izpolnjen pogoj štirih udeležb. Žal vam bomo v tem primeru lahko poslali samo nematerialne nagrade.

 

 


Medijski sponzor serije:


sponzor_medijski_gg

 

 


Koordinator serije:


timing-poljane_logo_slo_72-dpi