Nočni tek Vrhnika, 28. avgust 2021, Vrhnika


    V soboto, 28. avgusta, se bo v Športnem parku Vrhnika in na Ulovki odvil tradicionalni športno-rekreativni dogodek NOČNI TEK VRHNIKA, tokrat namenjen vsem tistim, […]

 

 

V soboto, 28. avgusta, se bo v Športnem parku Vrhnika in na Ulovki odvil tradicionalni športno-rekreativni dogodek NOČNI TEK VRHNIKA, tokrat namenjen vsem tistim, ki želite dan aktivno preživeti s tekom ali na kolesu. Na prizorišču dogodka se bo upoštevalo vse predpisane zdravstvene ukrepe, vstop pa bo omogočen samo zdravim tekmovalcem. PCT pogoj za udeležbo!

Kolesarski del je namenjen srednje in dobro pripravljenim rekreativnim kolesarjem. Trasa bo potekala od Športnega parka na Vrhniki do Podčela, kjer se trasa odcepi v smeri Ulovke.

Poleg kolesarjenja bo dan tudi tokrat namenjen teku. Odrasli bodo lahko tekli na 5 ali 10 kilometrov. Najbolj zagreti športni navdušenci se tako lahko odločijo tudi za kombinacijo, kjer se bo upošteval seštevek kolesarskega vzpona na Ulovko ter teka na 5 km ali 10 km. Za točkovanje serije Gorenjska, moj planet šteje proga 10 km.

Otroci bodo lahko sodelovali v otroških tekih: 100 m, 400 m, 800 m in 1200 m. Tečejo na kroge na stezi Športnega parka Vrhnika.

Več informacij najdete na spletni strani prireditve.