Športni svet – Dobrodelni Bled, 28. september 2019, Bled


V soboto, 28. septembra, sledi novinec v seriji Gorenjska, moj planet. Na Bledu bomo tekli na prireditvi Športni svet – Dobrodelni Bled. Dogodek Športni Svet, […]

V soboto, 28. septembra, sledi novinec v seriji Gorenjska, moj planet. Na Bledu bomo tekli na prireditvi Športni svet – Dobrodelni Bled.

Dogodek Športni Svet, ki se večkrat letno odvija na različnih lokacijah po Sloveniji, bo tokrat v duhu dobrodelne note gostoval na Bledu in ponovno narisal nasmeh na obraz družinam otrok s posebnimi potrebami.

Časopis Novice Svet24 in Radio Veseljak bosta v soboto, 28. septembra, na idilični Blejski promenadi, vse od 8. ure dalje poskrbela, da se šport in dobrodelnost ponovno združita in poskrbita za zabaven, športno obarvan dan, ki bo razvedril obiskovalce vseh generacij. Za zabavo bo poskrbela tudi simpatična Tanja Žagar!

Nordijska hoja od jezera, mimo Blejskega gradu po prekrasni okolici, tek okoli jezera za serijo Gorenjska, moj planet ali cici tek po promenadi bo na voljo za vse športnike po duši. Pridružite se nam ali pa zgolj navijajte, se zabavajte ob zabavnem in glasbenem programu, sodelujte v dobrodelni športni dražbi, obiščite stojnico in izberite kakšnega od izdelkov na donacijski stojnici in s tem pomagajte družinam otrok s posebnimi potrebami.

Vsi sodelujoči prejmejo tudi darilno vrečko, brezplačni topli obrok in majico.

Se vidimo na Bledu! Prijave