Zaključek druge sezone tekaške serije GMP


Z Miklavževim tekom se 4. decembra zaključuje druga izvedba serije Gorenjska, moj planet. V okviru serije bo letos tako izvedenih 7 prireditev. Veseli smo, da […]

Z Miklavževim tekom se 4. decembra zaključuje druga izvedba serije Gorenjska, moj planet. V okviru serije bo letos tako izvedenih 7 prireditev. Veseli smo, da se je udeležba na naših tekih tudi letos povečala, povprečna udeležba pa bo presegla 400 tekmovalcev na prireditev.

 

logo_gmp_mali

 

 


Na prireditvi v Snoviku bomo podelili nagrade vsem, ki ste v letošnji sezoni izpolnili pogoj vsaj treh udeležb. Vsak tekmovalec z izpolnjenim pogojem bo poleg priznanja za sodelovanje v seriji prejel poldnevno/nočno karto za smučišče Stari vrh in vstopnico za kopanje v Termah Snovik. Med vsemi prisotnimi na zaključni prireditvi bomo izžrebali glavne nagrade, ki jih prispevata Smučarsko turistični center Stari vrh in Terme Snovik.

 

 


Sponzorji zaključnih nagrad:

 

sponzor_stc_starivrh          sponzor_snovik         sponzor_gostisce_penzion_starivrh

 

 timing-poljane_logo_slo_72-dpi logo_kamnik_mali

 


Na povezavah spodaj si lahko ogledate seznam s številom udeležb za tekmovalce, ki so se udeležili vsaj dveh tekov v seriji in so še v igri za zaključne nagrade. V primeru, da najdete kakršnokoli napako, nam prosimo to sporočite na info@gorenjska-mojplanet.si. Prav tako nam na ta naslov lahko sporočite svoje kontaktne podatke, če se zaključne prireditve ne boste udeležili, bi pa želeli prejeti nagrade za izpolnjen pogoj treh udeležb.

Seznam odraslih

Seznam otrok

 

 

 


Sponzorji serije Gorenjska, moj planet 2016:

 

sponzor_stc_starivrh sponzor_snovik sponzor_olivia Polycom_logotip_pozitiv_na belii_RGB sponzor_gostisce_penzion_starivrh1 sponzor_mazzini

 

 

 


Medijski sponzorji serije Gorenjska, moj planet 2016:

 sponzor_medijski_gg sponzor_tekaski_forum1 sponzor_medijski_rekreacija