Zaključek serije Gorenjska, moj planet 2018


Kot vsako leto doslej tudi letos serijo Gorenjska, moj planet zaključujemo na Miklavževem teku v Snoviku (2. december). Ker je že dosežena zgornja meja prijav, […]

Kot vsako leto doslej tudi letos serijo Gorenjska, moj planet zaključujemo na Miklavževem teku v Snoviku (2. december). Ker je že dosežena zgornja meja prijav, prijave za ta tek niso več mogoče.

Ob zaključku serije bomo podelili pokale in praktične nagrade najboljšim trem tekačem in tekačicam v absolutni konkurenci, ter kolajne najboljšim trem v vsaki kategoriji. * Op.: Ker je odpadel Tek pod svobodnim soncem v Žirovnici, v sezoni 2018 za točkovanje šteje najboljših 5 uvrstitev in ne najboljših 6, kot je bilo predvideno na začetku.

Vsi tekmovalci z izpolnjenim pogojem vsaj štirih udeležb boste na prireditvi prejeli priznanja za sodelovanje in praktične nagrade. Nagrade letos prispevajo Terme Snovik, Družinski park Stari vrh, Pizzeria špageterija Olivia iz Trzina in Timing Poljane. Med vsemi prisotnimi z izpolnjenim pogojem vsaj štirih udeležb bomo izžrebali tudi praktične nagrade, ki jih prispevajo sponzorji serije in organizatorji posameznih prireditev.

Če se zaključne prireditve ne morete udeležili, bi pa želeli prejeti nagrade za izpolnjen pogoj štirih udeležb ali kolajno za osvojene stopničke v kategoriji, nam prosimo to sporočite na naslov info@gorenjska-mojplanet.si.

Trenutno točkovanje serije najdete na povezavi: Rezultati.

Odprte so že prijave na Tek po ulicah Tržiča, prvi tek serije Gorenjska, moj planet 2019.