Zaključek sezone 2015


Z Miklavževim tekom, ki bo organiziran 5. decembra v Snoviku, se zaključuje letošnja prva izvedba serije Gorenjska, moj planet. V okviru serije bo izvedenih 7 […]

Z Miklavževim tekom, ki bo organiziran 5. decembra v Snoviku, se zaključuje letošnja prva izvedba serije Gorenjska, moj planet. V okviru serije bo izvedenih 7 prireditev, s povprečno udeležbo preko 300 tekmovalcev vseh starosti. Na večini prireditev se je udeležba glede na pretekla leta znatno dvignila, opazne korake naprej pa smo naredili tudi v tem, da smo prireditvam dali še nekaj dodatnega duha in jih tako še bolj približali udeležencem. Sezona 2015 je tako odlična osnova za načrtovanje naslednje sezone, za katero verjamemo, da bo v vseh pogledih še boljša kot letošnja.


logo_gmp_mali


Na prireditvi v Snoviku bomo podelili nagrade vsem, ki ste v letošnji sezoni izpolnili pogoj vsaj treh udeležb. Vsak tekmovalec z izpolnjenim pogojem bo poleg priznanja za sodelovanje v seriji prejel karto za smučišče Stari vrh in vstopnico za kopanje v Vodnem parku Bohinj. Med vsemi prisotnimi na zaključni prireditvi bomo izžrebali nočitve za dve osebi v Gostišču in penzionu Stari vrh.

 


Sponzorji zaključnih nagrad:


sponzor_stc_starivrh              sponzor_bohinj_park_hotel1           sponzor_gostisce_penzion_starivrh

 

 


Ker smo letos serijo še vzpostavljali, pogoji sodelovanja v njej niso bili povsem natančno določeni, zato vas v zvezi s tem prosimo za nekaj razumevanja. Da kar najbolj učinkovito pokrijemo nekaj spodrsljajev, vas prosimo za pomoč pri naslednjem:


  • Na tej povezavi si lahko ogledate seznam s številom udeležb za tekmovalce, ki so se udeležili vsaj dveh tekov v seriji in so še v igri za zaključne nagrade. V primeru, da najdete kakršnokoli napako, nam prosimo to sporočite na info@timingpoljane.si.
  • Pri otroških kategorijah ni bila zabeležena udeležba na tekih v Bohinju in na Bledu. V primeru, da ste se teh tekov udeležili in ste s tem izpolnili pogoj treh ali več udeležb, vas prosimo, da nam to sporočite do 3.12.2015 (če želite sodelovati v žrebanju za glavne nagrade) oz. najpozneje do 31.12.2015 (če želite prejeti zaključne nagrade).
  • Vsi z izpolnjenim pogojem udeležbe na vsaj treh prireditvah, ki nagrad ne boste prevzeli na Miklavževem teku, nam lahko do 31.12.2015 na info@timingpoljane.si sporočite svoj naslov in nagrade boste prejeli po pošti.

 

V prihodnji sezoni se bomo potrudili, da bo ustrezno poskrbljeno tudi za omenjene podrobnosti, pogoji sodelovanja pa bodo pred začetkom sezone objavljeni na spletni strani povezave.

 


Sponzorja serije Gorenjska, moj planet 2015:


logo_bmw1 studio-mazzini-2013_logo_mali

 


Medijska sponzorja serije Gorenjska, moj planet 2015:


sponzor_medijski_gg  sponzor_tekaski_forum1