Zaključek serije Gorenjska, moj planet 2019


Bliža se še zadnje dejanje letošnje serije Gorenjska, moj planet. V nedeljo, 1. decembra, bomo tekli na Miklavževem teku v Snoviku, po teku pa bo […]

Bliža se še zadnje dejanje letošnje serije Gorenjska, moj planet. V nedeljo, 1. decembra, bomo tekli na Miklavževem teku v Snoviku, po teku pa bo sledila podelitev nagrad najboljšim in najbolj vztrajnim. Število prijav na vedno dobro obiskani Miklavžev tek je že preseglo 500, prijave pa so mogoče samo še do petka, 22. novembra.

Ob zaključku serije bodo prvi trije tekači in tekačice v absolutni konkurenci in po kategorijah prejeli zaslužene pokale in kolajne.

Vsi tekmovalci z izpolnjenim pogojem vsaj petih udeležb boste na prireditvi prejeli priznanja za sodelovanje in praktične nagrade. Nagrade tudi letos prispevajo Terme Snovik, Družinski park Stari vrh, Pizzeria špageterija Olivia iz Trzina in serija Gorenjska, moj planet. Med vsemi prisotnimi z izpolnjenim pogojem vsaj petih udeležb bomo izžrebali tudi praktične nagrade, ki jih prispevajo sponzorji serije in organizatorji posameznih prireditev.

Če se zaključne prireditve ne morete udeležili, bi pa želeli prejeti nagrade za izpolnjen pogoj petih udeležb ali kolajno za osvojene stopničke v kategoriji, nam prosimo to sporočite na naslov info@gorenjska-mojplanet.si.

Trenutno točkovanje serije najdete na povezavi: Rezultati.

Čeprav je do naslednje sezone še daleč, je že sedaj potrjeno, da se na vseh letošnjih tekih vidimo tudi naslednje leto, pridružuje pa se nam še en nov tek. Več o tem boste izvedeli v naslednjih sporočilih, po zaključku letošnje sezone na Gori pri Sv. Miklavžu. Zaenkrat samo informacija, da se naslednja sezona začne 28. marca 2020 v Tržiču.